Over AeroMoov

AeroMoov streeft naar een wereld vol goedgezinde ouders. Wij willen mama’s en papa’s inspireren om wat vaker de boel de boel te laten en er met de kinderen op uit te trekken om samen avonturen te beleven.

Met de producten van AeroMoov zitten baby’s altijd comfortabel en veilig wanneer je ze meeneemt in de stad of in de ongerepte natuur. We weten gewoon van geen ophouden: we blijven zoeken naar producten die nog veiliger, slimmer en kwaliteitsvoller zijn. Omdat we zelf ook kinderen hebben, eisen we het uiterste van onze producten. Pas als we helemaal tevreden zijn, leggen we onze gebruiksvriendelijke producten in de winkel zodat jullie er elke dag opnieuw van kunnen genieten.

Onze waarden

Innovatie: we zoeken continu naar nieuwe technologieën zodat we nog slimmere producten op de markt kunnen brengen die het leven makkelijker maken.

Gebruiksvriendelijkheid: als ervaringsdeskundigen streven we voortdurend naar producten die tegelijk esthetisch en functioneel zijn.

Eerlijkheid: wij brengen uitsluitend nuttige en relevante producten op de markt. Bovendien worden alle producten van AeroMoov met de grootste zorg vervaardigd en onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Voor minder doen we het niet.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AeroSleep steunt Artsen Zonder Grenzen, met name een project in Masisi, in de Democratische Republiek Congo.

Daar staat AZG in voor basisgezondheidszorg, toegang tot gezondheidszorg, voedsel, zuiver water en sanitaire voorzieningen, met een bijzondere nadruk op de zorg voor vrouwen met complicaties tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Ook voor de slachtoffers van seksueel en gendergeweld wordt een specifieke nazorg voorzien:zowel medische ingrepen als traumabehandeling.

Aan jonge kinderen worden dan weer vaccinaties tegen de mazelen en speciale pediatrische zorg voorzien. Het is dan ook daarom dat we met AeroSleep dit project van Artsen Zonder Grenzen een warm hart toedragen.